Eşyalarınıza sizin gibi göz kulak olan biri var

Evinize sığmayan kullanmadığınız ama sizin için değerli olan eşyalarınız mı var ? Öğrencisiniz ve yazın boşuna kira vermek istemiyorsunuz ama eşyalarınız da var ne mi yapmalısınız? Başka bir şehirde kısa süreli çalışmak için taşınıyor musunuz? Evinizde tadilat yaptırıyor eşyalarınızı kısa süreli de olsa bir yerde saklamaya yer mi bulamıyorsunuz? İşte tüm bu soruların cevabını veren İstanbul’da eşya depolama hizmeti veren bir firma var

Eşya depoları son zamanlardaki yeni trend. Her ne kadar yurt dışında mega kentlerde daha önceleri kullanılıyor olsa da bizim ülkemizde yeni yeni duyulmaya ve kullanılmaya başlandı. Türkiye’de hemen hemen herkes tarafından kullanılmaya başlanan bu hizmet ana tema olarak size ait bir ahşap, çelik vb maddeden yapılan sandıklarda hizmet veriyor ve sandığın anahtarı sadece sizde kalıyor. Yani eşyalarınızı sizden başka kimse sandıktan çıkaramıyor ya da sandığa depolamak için yeni bir eşya ekleyemiyor. Bunun yanı sıra bu hizmetlerin en önemli özelliklerinden biri istediğiniz zaman bu sandıklar evinize kadar sevk ediliyor ve istediğiniz zaman bu sandıklara ulaşabiliyorsunuz.

Eşyalarınızı tıpkı sizin gibi saklayan, onlara tıpkı sizin göz kulak olduğunuz gibi titizlikle sahip çıkan bir firma SelfDepo.

SelfDepo’nun ilk müşterilerinden biriydim. Aslında depolayacağım eşyaların maddi değerinden çok manevi değerleri benim için daha önemliydi. Çünkü içerisinde aile yadigarı olan parçalar ve kıymetli eşyalarım vardı. Bu eşyaları depolamadan önce internet üzerinden bir çok firma hakkında araştırma yaptım. Müşteri yorumlarını okudum ve bana en güven veren yıllardan beri lojistik ve depolama işinin içerisinde olan bu firmaya aile yadigarlarıma göz kulak olması için güvendim. Gerek nakliye personeli olsun gerek müşteri temsilcileri olsun gayet sıcak ve samimiler ve bana yardımcı olmak için elinden gelen her şeyi yapıyorlar.

Siz de evinizde yeterli alan bulamıyor ve eşyalarınızın bir kısmını depolamak istiyorsanız, gözünüz kapalı SelfDepo’ya güvenebilirsiniz.

Leave a comment